Празнични

ПРАЗНИЧНО РОЖДЕСТВЕНСКО ПОСЛАНИЕ от учителя Георги Изворски

ПРАЗНИЧНО РОЖДЕСТВЕНСКО ПОСЛАНИЕ

от Учителя Георги Изворски

Сърдечни приятели! Да ни е честит, мирен и благодатен ПРАЗНИКЪТ на БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, на БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА, на БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, МЪДРОСТ И ИСТИНА!!!Това е ПРАЗНИКЪТ на ВЕЧНИЯТ ЖИВОТ!!!

Когато ГОСПОД ходеше по парещата земя на Палестина, един ден, каза на учениците си: „АЗ СЪМ ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ!“

Какво искаше точно да им каже? ЕДИН Е ПЪТЯТ – КЪМ ВСЕЛЮБЯЩИЯ! А това значи – Пътят към СЪВЪРШЕНСТВОТО – да се стремим да станем Съвършени като НЕГО!

ИСТИНАТА Е БОЖЕСТВЕНОТО СЛОВО, ПРЕВЪРНАТО В СВЕТЛИНА!!! А СВЕТЛИНАТА Е ПРЕВЪРНАТА В ЛЮБОВ, ТОЕСТ В ЖИВОТ! ЗАЩОТО ЖИВОТ И ЛЮБОВ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО! ИМА ЛИ ЛЮБОВ, ИМА ЖИВОТ!!! ИМА ЛИ ЖИВОТ, ЗНАЧИ ИМА ЛЮБОВ!!!

Колкото и невероятно да звучи това, все още, на Земята!

Но трябва не само Непоколебимо да Вярваме, но и Непоколебимо да Съзиждаме! Всеки Ден, Всеки Час, Всеки Миг ВЕЛИКИЯТ ХРАМ НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ!!!

Беззаветно вярвам, вече идва Времето, когато и на тая планета, като кажем ЖИВОТ, ще разбираме ЛЮБОВ!

И кажем ЛЮБОВ, ще разбираме ИСТИНСКИЯТ, МИРЕН, ХАРМОНИЧЕН, ВЕЧЕН, СЪВЪРШЕН ЖИВОТ! ЖИВОТ НА БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ, НА ВСЕВЕЧНАТА МЪДРОСТ, НА ВЕЛИКАТА И СВЯТА ИСТИНА!

Дерзайте за Това!

Бъдете живи, здрави, благословени и осветлени от ВСЕВИШНИЯ, ВСЕМОГЪЩИЯ, ВСЕВЕЧНИЯ, ВСЕМЪДРИЯ, ВСЕИСТИННИЯ, ВСЕЛЮБЯЩИЯ!!!ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ, СЛАВА И ВЪЗХВАЛА НЕМУ!!!С Безсмъртно Искрено ПРИЯТЕЛСТВО!!!

От фейсбук профила на Учителя Георги Изворски

Leave a Reply